Labels

Σύστημα ασφαλείας ή σκύλος;


Όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί κάποια στιγμή τι είναι καλύτερο για την ασφάλεια του σπιτιού μας…ένας σκύλος ή ένα αξιόπιστο και έξυπνο σύστημα συναγερμού; Σχεδόν όλοι μας θέλουμε να έχουμε ένα σκύλο στο σπίτι μας για πολλούς λόγους.
Γνωρίζουμε όλοι πόσα πολλά όμορφα συναισθήματα μας χαρίζει η συντροφιά ενός σκύλου, αλλά και μια αίσθηση ασφάλειας που νοιώθουμε με το σκύλο μας. Οι μόνοι που δεν χαίρονται από την παρουσία ενός σκύλου στον χώρο μας είναι οι διαρρήκτες. Ένας διαρρήκτης είναι βέβαιο ότι όταν μπορεί θα επιλέξει ένα σπίτι χωρίς σκύλο.
Είναι όμως απόλυτα ασφαλές το σπίτι μας μόνο με την προστασία ενός σκύλου, τόσο όσο να εγκαταλείψουμε την ιδέα για τοποθέτηση συναγερμού ; Όχι δεν είναι…και μια σύγκριση ανάμεσα στα δύο είναι απολύτως απαραίτητη.
Ας συγκρίνουμε τα δύο και να δούμε.

1. Πόσο αξιόπιστα σας ειδοποιούν για το πρόβλημα;
Τα σκυλιά έχουν απίστευτες αισθήσεις, τα αυτιά τους και την ανεπτυγμένη όσφρησή τους. Όπως ένα σύστημα ασφαλείας, έτσι και ένας σκύλος μπορεί να σας ειδοποιήσει αμέσως για έναν εισβολέα στο σπίτι σας. Το μειονέκτημα του σκύλου είναι ότι πολλοί καθημερινοί επισκέπτες θεωρούνται ως εισβολείς. Μια γάτα, ο ταχυδρόμος, ένας περαστικός, ο γείτονας, όλοι είναι αφορμές και «επίδοξοι εισβολείς» για το σκύλο μας με αποτέλεσμα να γαβγίζει. Ένα σύστημα ασφάλειας τα καταφέρνει καλύτερα. Όπως ένας σκύλος, έτσι και ένα σύστημα συναγερμού θα αναγνωρίσει αμέσως έναν επίδοξο εισβολέα, αλλά μπορεί να διακρίνει πολύ καλύτερα έναν γνήσιο εισβολέα από ένα απλό καθημερινό γεγονός, και φυσικά σε όλο το σπίτι και όχι σε ορισμένο χώρο του σπιτιού ή της αυλής μας. Το σύστημα ασφαλείας στο σπίτι κερδίζει αυτόν τον γύρο.

2. Πόσο μπορούν να κρατήσουν τα σκυλιά έξω από το σπίτι μας τους διαρρήκτες;
Οι διαρρήκτες αποφεύγουν τα σπίτια με συναγερμό. Το 60% θα αποφύγει ένα σπίτι που έχει σύστημα ασφαλείας. Πιθανόν ένας διαρρήκτης να μην φοβηθεί από τον σκύλο σας και να κάνει απόπειρα διάρρηξης στον χώρο σας. Τα συστήματα συναγερμού σήμερα μας δίνουν άπειρες δυνατότητες για να νοιώθουμε ασφάλεια είτε είμαστε μέσα στο σπίτι μας, είτε είμαστε μακριά από αυτό. Ακόμα κι αν ξεχάσουμε να οπλίσουμε το σύστημα ασφαλείας φεύγοντας από το σπίτι μας, μπορούμε να το κάνουμε από όπου κι αν βρισκόμαστε με την τεχνολογία που μας παρέχει ο συναγερμός μας. Ο σκύλος σας δεν θα μπορέσει ποτέ να σας στείλει μια ειδοποίηση στο κινητό μας τηλέφωνο  εάν ξεχάσετε να κλειδώσετε. Επίσης αν έχουμε και σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων θα έχουμε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για το συμβαίνει στο σπίτι μας.  

3.  Ποια από τα δυο είναι ανθεκτικά στις παραβιάσεις;
Πώς μπορεί ένας σκύλος να συγκρατήσει μακριά έναν έμπειρο διαρρήκτη αν αυτός στοχεύει το σπίτι σας; Μπορεί πολύ απλά με φαγητό να αποσπάσει την προσοχή ενός σκύλου. Ένας όμως διαρρήκτης θα χρειαστεί πολλά περισσότερα από μια μπριζόλα για να αφοπλίσει ένα έξυπνο σύστημα ασφάλειας. Ακόμα κι αν καταφέρει να καταστρέψει το σύστημα συναγερμού σας (δύσκολο να συμβεί), η τεχνολογία του συναγερμού σας θα μπορεί ακόμα να ειδοποιήσει το Κέντρο λήψης σημάτων του σπιτιού σας. Ο σκύλος σας δυστυχώς δεν θα μπορέσει.

4. Ποιο είναι πιο διασκεδαστικό;
Μπορείτε να διασκεδάσετε με το σκύλο σας, αλλά με ένα έξυπνο σύστημα ασφαλείας θα έχετε πάντα τον έλεγχο στα χέρια σας εύκολα και απλά.
Έλεγχος στα παιδιά σας όταν είστε στην δουλειά.
Έλεγχος μέσα από τις κάμερες παρακολούθησης σε όποιον χώρο του σπιτιού σας θέλετε, όποια στιγμή εσείς το θελήσετε.
Αγαπάμε τους τετράποδους φίλους μας αλλά στην σημερινή εποχή δεν μπορούν να μας δώσουν την ασφάλεια και την σιγουριά που εμείς ζητάμε.
Στην Εταιρεία μας www.synagermoi-spition.gr είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας ενημερώσουμε για τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας.
Η μεγάλη εμπειρία μας στους συναγερμούς σπιτιών και το άριστα τεχνικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σας δώσει την λύση που ψάχνετε για να είστε και να νοιώθετε ασφαλής στο χώρο σας. 

1 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας, θέλω κι εγώ να μοιραστώ μαζί σας ένα συμβάν από την στιγμή που πήρα στο σπίτι μου ένα κατοικίδιο για συντροφιά. Με το φόβο από διάφορους φίλους μου ότι δεν μπορείς να έχεις στο σπίτι σου κατοικίδιο και συναγερμό μαζί άργησα πολύ να καταλάβω ότι όλο αυτό ήταν ένας μύθος με πολύ παραπληροφόρησή. Έχοντας τοποθετήσει εδώ και τρία χρόνια ένα σύστημα συναγερμού ειδοποίησα τον υπεύθυνο της εταιρείας που μου έχει κάνει την εγκατάσταση συναγερμού και τον ενημέρωσα ότι θα πάρω κατοικίδιο και θα το έχω μέσα στο σπίτι και αν μπορώ να οπλίζω τον συναγερμό όταν φεύγω για την δουλειά μου να αφήνω το σκυλάκι μου μέσα στο σπίτι. Οι τεχνικοί της εταιρείας μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά χρειάζεται να αλλάξουμε τα δυο ρανταράκια που υπάρχουν μέσα στο σπίτι και να βάλουμε ειδικά ραντάρ που ονομάζονται pet και έχουν ανοχή στα ζώα. Αυτό ακριβώς κάναμε με ένα πολύ μικρό κόστος και δεν μπορώ να μην σας προτεινώ την εταιρεία γιατί με έβγαλαν από ένα άγχος που είχα για το σκυλάκι μου το οποίο υπεραγαπώ. Η εταιρεία συναγερμών λέγεται www.synagermoi-spition.gr σας την προτείνω ανεπιφύλακτα για να σας λύσει κάθε απορία που έχετε. Θέλω να σας πω πως όταν υπάρχει αγάπη και θέληση για τα κατοικίδια τα πάντα μπορούν να γίνουν αρκεί να απευθυνθούμε στα κατάλληλα πρόσωπα.
    Ελισάβετ Βενιζέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή