Labels

Ασφάλεια και διακοπές


Πλησιάζει το Πάσχα και είναι η τέλεια στιγμή για να προγραμματίσετε με την οικογένειά σας ή τον σύντροφό σας τις διακοπές σας. Όλοι αναζητούν την ηρεμία και την ξεγνοιασιά που προσφέρουν λίγες μέρες χαλάρωσης μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτές οι μέρες μακριά από το σπίτι σας θα είναι όντως ήρεμες και ασφαλείς. Πολλοί διαρρήκτες γνωρίζουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους τις ημέρες αυτές και δεν αφήνουν αυτή την ευκαιρία να εισβάλουν ανενόχλητοι στο χώρο μας. Οπότε καλό είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε καλά ασφαλισμένο το σπίτι σας πριν απολαύσετε τις Πασχαλινές διακοπές σας.

Μην μοιραστείτε τα σχέδιά σας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αναγγέλλοντας τη απόδραση σας…γιατί έτσι θα έχετε ειδοποιήσει γνωστούς και αγνώστους ότι δεν θα είστε σπίτι για μερικές ημέρες. Κλείστε τις πόρτες και τα παράθυρά σας, βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι πάντα καλά κλειδωμένο. Μην αφήνετε τα παράθυρα ξεκλειδωμένα. Αυτό περιλαμβάνει και τον επάνω όροφο. Βεβαιωθείτε ότι όλα είναι κλειδωμένα πριν φύγετε. Αφήστε κάποια φώτα ανοιχτά. Ειδικά αν σκοπεύετε να φύγετε για αρκετές ημέρες. Κάντε το σπίτι σας να φαίνεται κατειλημμένο ακόμη και όταν δεν είναι. Εγκαταστήστε συστήματα συναγερμού στο σπίτι σας, μόνο έτσι θα έχετε την απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά που ζητάτε. Με ένα σύστημα ασφαλείας δεν θα ανησυχείτε για το σπίτι σας ενώ είστε μακριά από αυτό, δώστε στον εαυτό σας και την οικογένειά σας την χαρά να απολαύσετε τις διακοπές σας χωρίς το άγχος μιας ανεπιθύμητης εισβολής στο χώρο σας.

Συνδέστε τον συναγερμό σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων που θα παρακολουθεί το σπίτι σας όλο το 24ωρο και θα ειδοποιεί αμέσως το προσωπικό έκτακτης ανάγκης και την αστυνομία μόλις εντοπίσει έναν εισβολέα. Η τοποθέτηση ενός συναγερμού στο σπίτι μας είναι μια απλή αλλά αξιόπιστη λύση στις μέρες μας, δεν μας κοστίζει μια περιουσία (ανάλογα φυσικά με το τι ακριβώς θέλουμε) αντίθετα προστατεύει την περιουσία μας και τους ανθρώπους μας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές μας για να βεβαιωθείτε ότι εσείς, το σπίτι σας και η περιουσία σας θα είναι πάντα ασφαλείς και θα μπορείτε να χαρείτε τις διακοπές σας.

1 σχόλια:

  1. Αφού πήγαμε τις όμορφες διακοπές μας και περάσαμε πολύ ωραία δεκαπέντε μέρες ήρθε η ώρα να γυρίσουμε στο σπίτι μας. Δυστυχώς όμως μας περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Το σπίτι μας είχε παραβιαστεί από την μπαλκονόπορτα αλλά το καλό μέσα στην ατυχία μας ήταν ότι δεν μας πήραν αντικείμενα γιατί προφανώς έψαχναν λεφτά και χρυσαφικά που από αυτά δεν είχαμε ούτε για δείγμα. Τα τελευταία τα είχαμε πάρει μαζί μας για να περάσουμε τις διακοπές μας. Όπως ο κάθε άνθρωπος έτσι κι εμείς πάθαμε ένα σοκ. Καλέσαμε την Αστυνομία να έρθει σπίτι μας. Αφού κατέγραψαν το γεγονός και έφυγαν εμείς η αλήθεια είναι ότι φοβηθήκαμε και σκεφτήκαμε να φωνάξουμε μια εταιρεία για να μας τοποθετήσει ένα σύστημα ασφαλείας. Απευθυνθήκαμε σε δύο τρεις εταιρείες αλλά καταλάβαμε ότι οι άνθρωποι λόγω καλοκαιριού...Αύγουστος μήνας το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να πουλήσουν ένα συναγερμό με πολύ υψηλή τιμή. Για ένα σπίτι εβδομήντα τετραγωνικών μας ζητούσαν 1000 με 1500€. Ευτυχώς που μια φίλη μου, μου σύστησε την εταιρεία www.synagermoi-spition.gr οι άνθρωποι εδώ ήταν ευγενέστατοι από την πρώτη μας επικοινωνία. Ήρθαν στο σπίτι μας είδαν το χώρο μας και μας έδωσαν την προσφορά τους που δεν ξεπερνούσε τα 500€. Με επώνυμα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σαν αυτά που μας είχαν δώσει προσφορά οι συνάδελφοι τους. Όπως καταλαβαίνετε συμφωνήσαμε και άμεσα κλείσαμε το ραντεβού για την εγκατάσταση του συναγερμού. Ένα έχω να σας πω οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες ήρθαν στο σπίτι μου έκαναν την τοποθέτηση γρήγορα και άψογα χωρίς να μας ενοχλήσουν. Μας παρέδωσαν το σύστημα και μας είπαν ότι είναι στην διάθεση μας 24 ώρες για ότι χρειαστούμε Σας τους συστήνω ανεπιφύλακτα να τους καλέσετε στο τηλέφωνο 211 790 4007 τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.
    Μαρκέλλα Πολύζου

    ΑπάντησηΔιαγραφή